Σ.Ε.Ο Φλώρινας: Βασιλόπιτα Σ.Ε.Ο.Φ 2017 στα γραφεία του Συλλόγου, 22/1/2017

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Βασιλόπιτα Σ.Ε.Ο.Φ 2017 στα γραφεία του Συλλόγου, 22/1/2017

Η μεγάλη ποσότητα χιονιού που έπεσε στην Φλώρινα το προηγούμενο διάστημα άλλαξε την τοποθεσία συνάντησης των μελών και των καλεσμένων του ΣΕΟΦ για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου από το καταφύγιο Οροπεδίου "Χρ.Φάτσης" στα γραφεία του συλλόγου στο ορειβατικό πάρκο "Νικ.Όροβας". 
Στην κατάμεστη αίθουσα εντός των βαγονιών, o πρόεδρος του Συλλόγου, Τσιώτας Ιωάννης, χαιρετίζοντας τα μέλη αναφέρθηκε στις δράσεις του ΣΕΟΦ και στον σχεδιασμό για το 2017 στον οποίο περιλαμβάνονται πολλές διαδρομές και αναβάσεις και οι πολύ σημαντικές δράσεις της συντήρησης του καταφυγίου του Οροπεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και της ανάληψης της 77ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης (Π.Ο.Σ) που θα λάβει χώρα στις 15-16 Ιουλίου του 2017 στο όρος Βόρας καθιστώντας έτσι τους πανέμορφους ορειβατικούς όγκους της Φλώρινας και της Δυτ. Μακεδονίας γενικότερα, ορειβατικό προορισμό της πλειοψηφίας των ορειβατικών συλλόγων της Ελλάδας και γειτονικών χωρών.  Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε εκπροσωπώντας τον Δήμο Φλώρινας ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Αλεξιάδης και απεύθυνε χαιρετισμό αναφερόμενος στη σημασία των δράσεων του ΣΕΟΦ στην ανάπτυξη ορεινών δραστηριοτήτων αθλητισμού, τουρισμού και ψυχαγωγίας και στην στήριξη που κατά το δυνατό παρέχει ο Δήμος Φλώρινας σε αυτές.

Καλή ορειβατική χρονιά και με αυτή την ευκαιρία και ευχόμαστε το λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπο της αγαπητής Κατερίνας Ράσκου, τυχερής της βασιλόπιτας του 2017, να διατηρείται συνέχεια και να φωτίζει όλες και όλους μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο σχετικό άλμπουμ στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου