Σ.Ε.Ο.Φ

Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Δραστηριότητες 31ος ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 2013.

31ος ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 2013.

Η ομάδα  δρομέων του Σ.Ε.Ο Φλώρινας και του γυμναστηρίου ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ συμμετείχε στον 31ο κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας  την 10η Νοεμβρίου 2013. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να τερματίσουν με εξαιρετικές επιδόσεις και χωρίς προβλήματα. Ο μεγάλος  αριθμός συμμετεχόντων αθλητών του συλλόγου της πόλης μας μαρτυρεί ότι η Φλώρινα ήταν, είναι και θα είναι παρούσα σε όλα τα σημαντικά  αθλητικά δρώμενα της χώρας. Όλες οι πόλεις της Ελλάδας διοργανώνουν δρομικούς αγώνες αποκομίζοντας πολλά οφέλη, νομίζουμε ότι και η πόλη μας θα πρέπει να αναδειχθεί μέσα από αυτό το τομέα.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες βρίσκονται εδω

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΣΗ

Σαβ/Κυρ, 2-3/8/14: Μεγ.Πρέσπα: Αναχώρηση Σαββάτου στις 17:00 απο ΣΕΟΦ για Ψαράδες. Διανυκτέρευση σε σκηνές. Αναχώρηση Κυριακής: 07:00 απο ΣΕΟΦ. Ψαράδες-Ασκηταριά-Ψαράδες (απο την παραλία της Μ.Πρέσπας).

ΝΕΑ!

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Το Σαβ/κο της Φασολάδας με την 19η Παμφλωριώτικη Ορειβατική Συνάντηση στο καταφύγιο Οροπεδίου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Το Οροπέδιο είναι ενα μικρό καταφύγιο σε υψόμετρο 1050μ και με σχετικά εύκολη πρόσβαση απο την Φλώρινα. Στον δρόμο για Βίγλα, κοντά στο 4ο χλμ, συναντάμε ενα χωματόδρομο στα δεξιά και τον ακολουθούμε. Ο χωματόδρομος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μετά απο 3 χλμ περίπου μας βγάζει στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου όπου αφήνουμε το αυτοκίνητο και ακολουθούμε το μονοπάτι προς Οροπέδιο (25λεπτά). Εναλλακτικά η πορεία μπορεί να ξεκινήσει και με τα πόδια από τη Φλώρινα (από το Πολιτιστικό Κέντρο προς τα Υδραγωγεία (χωματόδρομος) ή απο τα "Γυμνάσια" (τώρα το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λυκειο) (μονοπάτι). Σε αυτή την περίπτωση προσθέτουμε καμμιά ώρα ακόμα στα 25 λεπτά του Οροπεδίου.

Για όσους/ες δεν έχουν πάει καθόλου κατα εκει θα υπάρξει αναχώρηση την Κυριακή 29/10 στις 9:00 απο τον ΣΕΟΦ για Οροπέδιο. Εύκολη πορεία Διάρκειας 1:30 περίπου. Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα κατασκήνωσης δίπλα απο το καταφύγιο απο το Σάββατο για όσους και όσες το επιθυμούν.

Οπως και νά'ρθείτε θα σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.